Jousiammuntaa

Viime lukuvuonna osallistuin Nurmijärven Opiston Perinnejousen valmistus -kurssille. Kurssilla sain valmiiksi jalavasta tehdyn pitkäjousen ja nuolia ohjaaja Juha Mennan ja muiden kurssilaisten avustuksella. Ilmoittauduin jo ensi vuoden kurssillekin, että saisin tehtyä valmiiksi seuraavan jouseni.

Kurssin päättäjäisissä ammuttiin tietysti jousella. Maanantai-iltana meitä oli 10 suorittamassa haastavaa rataa itse tehtyjen jousiemme ja nuoliemme kanssa. Kymmenellä rastilla ammuimme tauluihin ja 3D malleihin katolta, riihen ylisiltä, kiven päältä yms.

Jousiammunta on kivaa.

Kaikki kuvat illalta https://photos.app.goo.gl/JVMYxNJd8kc1CZLQA

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: