Meet-linkin nollaaminen Classroomissa

Joskus tulee tarve nollata Meet-linkki Classroomissa. Jos olet luonut ryhmällesi Meet-linkin ja sen jälkeen kutsut toisen opettajan apuopettajaksi, niin kyseinen apuope ei voi aloittaa Meetiä. Niinpä sijainen ja oppilaat eivät pääse Meetiin ellet itse ole sitä aloittamassa.

Nollaamalla linkin opuope pääsee hallinnoimaan Meetiä. Linkin nollaaminen käy vaikkapa seuraavasti.

Klikkaa Meet-linkin vieressä olevaa kolmea pistettä ja valitse Hallinnoi.

Hallinnoi-ikkunassa klikkaa osoiteen oikealla puolella olevaa pikkukolmiota ja valitse Nollaa.

Klikkaa vielä avautuvassa ikkunassa Nollaa painikkeeseen.

Kun apuope liittyy Meetiin, niin myös hän voi toimia Meetin hallinnoijana.

Meet vaatii oppilaalta lupaa liittyä uudelleen käytettyyn Meet-istuntoon

Aika moni opettaja käyttää kalenterissa tai Meetissä tms. luotua Meet-linkkiä. Jos Meetin lopettaa käyttämällä Lopeta puhelu komentoa, niin seuraavalla kerralla oppilaiden pitää odottaa Meetiin pääsyä siihen saakka kun ope päästää heidät oppitunnille.

Jos näin on päässyt käymään, niin tilan saa pois Asetukset -> Järjestäjän asetukset -> Pikakäyttö päälle.

Oppitunti kannattaa lopettaa Poistu puhelusta -painikkeella.