Meet vaatii oppilaalta lupaa liittyä uudelleen käytettyyn Meet-istuntoon

Aika moni opettaja käyttää kalenterissa tai Meetissä tms. luotua Meet-linkkiä. Jos Meetin lopettaa käyttämällä Lopeta puhelu komentoa, niin seuraavalla kerralla oppilaiden pitää odottaa Meetiin pääsyä siihen saakka kun ope päästää heidät oppitunnille.

Jos näin on päässyt käymään, niin tilan saa pois Asetukset -> Järjestäjän asetukset -> Pikakäyttö päälle.

Oppitunti kannattaa lopettaa Poistu puhelusta -painikkeella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.